Skip navigation

Általános felhasználási feltételek

A www.legjobb-tarskeresok.hu oldalra lépve, és a honlapon található szolgáltatásokat használva, valamennyi felhasználó elfogadja az általános felhasználási feltételeket és beleegyezik a feltételekbe és kikötésekbe. A weboldal felkeresése személyes felhasználásra vonatkozik, harmadik félnek értékesíteni nem lehet.

A best-dating-sites-online.co.uk weboldal az EURANKA SA tulajdona, melynek címe: Avenue de Montchoisi 35 – 1006 Lausanne, Svájc. Nyilvántartási szám: CHE-361.802.119.

Felhasználási feltételek

A www.legjobb-tarskeresok.hu csak a honlap magáncélú felhasználását engedélyezi. Jelen előírások szigorúan tiltják a tartalom reprodukálását, bemutatását vagy kereskedelmi célú forgalmazását. A www.legjobb-tarskeresok.hu által nyújtott minden tartalmat szerzői jog védi. A honlapon felhasznált és megjelenő anyagok, beleértve, de nem kizárólagosan a szövegek, képek, nevek, logók, védjegyek és szolgáltatási védjegyek a www.legjobb-tarskeresok.hu vagy leányvállalatainak, illetve licencadóinak tulajdonát képezik és a törvény által védettek. Használatuk, másolásuk (reprodukciók, letöltött vagy nyomtatott anyagok), módosításuk vagy terjesztésük előzetes engedély nélkül tilos, és azonnali megsemmisítéshez vezet.

Korlátozott felelősség

A www.legjobb-tarskeresok.hu honlap a nap 24 órájában, a hét 7 napján elérhető. Azonban az EURANKA nem vállal felelősséget a honlap, vagy a hozzá kapcsolódó szolgáltatások funkcióinak esetleges megszakadásáért. A tartalmak pontosságáért és frissességükért a www.legjobb-tarskeresok.hu nem vállal garanciát, csak « hozzáférhetőség szerint », minden garancia nélkül kerülnek átadásra.
Sem ezen honlap, sem a csatlakozott partnerek vagy alkalmazottak sem tudnak garanciát vállalni a kínált szolgáltatás hibamentességéért vagy folyamatosságáért, azok tartalmáért és a kapott besorolási eredményért.

A www.legjobb-tarskeresok.hu, alkalmazottai, partnerei, képviselői, szállítói és mindenki aki részt vesz annak létrehozásában, előállításában és terjesztésében nem felelős semmilyen, a kapott besorolási eredmény megbízhatóságával és pontosságával, sem a szerződött partnerek weboldalaival kapcsolatos kárért. Ezen károk érintik többek között: következményes, másodlagos, különleges, egymást követő, vagy büntető jellegű károk, vagy elmaradt haszonból vagy adatvesztésből származók.

Az EURANKA előzetes értesítés vagy utólagos kártérítés nélkül megszakíthatja tevékenységét, valamint ideiglenesen vagy véglegesen megszüntetheti a www.legjobb-tarskeresok.hu honlapot, illetve egy vagy több kapcsolódó szolgáltatásának elérhetőségét. A vállalat nem felel az oldal használatának bármiféle zavaráért vagy elérhetetlenségéért, az informatikai biztonsági hibákért, melyek bármilyen károsodást okozhatnak.

Harmadik fél linkjei, weboldalai és tartalmai

A www.legjobb-tarskeresok.hu harmadik felek oldalainak rangsorát kínálja. Ezek kapcsolódó weboldalak úgy érhetők el, hogy a felhasználó rákattint a javasolt partneroldal rangsor valamelyik linkjére. Amikor a felhasználó rákattint egy ilyen linkre, akkor honlapunkat elhagyja. Partnereink tevékenységeit és tartalmait nem áll módunkban befolyásolni. Ezek önálló oldalak, saját szabályokkal és használati feltételekkel. A www.legjobb-tarskeresok.hu és csapatának tagjai nem felelősek semmilyen kárért, ami ezen kapcsolódó oldalakon történik. Honlapjaik tartalmával, tevékenységükkel, bármilyen tőlük kapott forgalommal vagy folyamattal kapcsolatos panasznak helye nincs.

Felhasználói szerződés

Ezen Általános felhasználási feltételek a www.legjobb-tarskeresok.hu oldalra és az ajánlott szolgáltatásokra vonatkoznak. Az oldal használatával Ön elfogadja a jelen szerződés feltételeit, melyek értesítés nélkül frissülhetnek vagy módosulhatnak. Kérjük, vegye figyelembe, az Ön felelőssége időről időre felkeresni az oldalt, hogy megismerhesse az esetleges módosításokat. Ha nem fogadja el irányelveinket, akkor el kell hagynia oldalunkat.

Elérhetőségeink

Visszajelzéseit, észrevételeit, az Általános felhasználási feltételekkel kapcsolatos kérdéseit a következő címre várjuk:
[email protected].

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.