Skip navigation

A Elittárs áttekintése

Utolsó frissítés: augusztus 31, 2023 készítő Eszter

Szponzorált tartalom

Amennyiben Ön a következő jelzőkkel jellemezné magát: igényes és komoly, és szofisztikált, akkor minden bizonnyal az Elittárs a legmegfelelőbb társkereső oldal az Ön számára. Az Elittárs egy olyan kifinomult partnerkereső eljárást alkalmaz, mely segít Önnek megtalálni a tökéletes társat, és növeli a megfelelő partner megtalálásának esélyét.

Elittárs: Hogyan működik?

A kezdéshez ki kell töltenie egy nagyon átfogó és professzionális kérdőívet. Ez a személyiségteszt nehéznek tűnhet, mivel több mint 200 kérdésből áll. De a Ellitárs csapata valóban beleéli magát a felhasználók helyzetébe (vagyis például a rendkívül elfoglalt szakemberekébe), ezért lehetővé tették, hogy Ön kitöltés közben elmentse a tesztet, és később visszatérve fejezhesse be. Egy másik fontos eleme a tesztnek, hogy Önnek meg kell adnia az Ön által elképzelt ideális társ jellemzőit.

Ez a partnerkereső eljárás biztosítja az oldal tagjainak komolyságát és őszinteségét, mivel az ajánlott partnerek a személyiségteszt eredményeire épülnek.

Elittárs teszt

Egyedülálló algoritmusának köszönhetően a Elittárs kiváló minőségű partnerkereső rendszert kínál. Ez azt jelenti, hogy Ön itt olyan társkeresőkkel találkozhat, akik megfelelnek a keresési feltételeinek. A szolgáltatás tesztelése után megbizonyosodhattunk arról, hogy olyan emberekkel kerülhet kapcsolatba, akiknek komolyak a szándékaik, és tényleg ugyanazokat a dolgokat keresik egy kapcsolatban.

Az Elittárs napi szinten biztosít hozzánk illő profilokat. Ezért Ön is nagyon gyorsan találhat potenciális partnereket!

Az Elittárs oldal főbb jellemzői

A funkciók tekintetében az oldal meglehetősen standard, de az Elittárs mégis kiemelkedik versenytársai közül. Ennek oka az intuitív felülete, amit nagyon könnyű használni.

A profilok ajánlása nagyon hatékony, mert az a teszt során Ön által megadott speciális kritériumokra és az Ön személyiségére épül. Önnek bármikor lehetősége van még arra is, hogy módosítsa leendő partnerének elvárt tulajdonságait. Ezzel Ön finomítani tudja keresési feltételeit.

Ha további kérdése van az oldal használatával kapcsolatban, rendelkezésére áll egy GyIK fejezet.

Úgy gondoljuk, érdemes megemlíteni, hogy az oldalnak van egy online magazinja is, ahol sok hasznos tippet és tanácsot találhat.

Elittárs árak

ELŐFIZETÉS ÁR ÁR/HÓNAP
3 hónap 14.970 Ft 4.990 Ft
6 hónap 22.740 Ft 3.790 Ft
12 hónap 32.280 Ft 2.690 Ft

Ügyfélszolgálat és Biztonság

Az Elittárs weboldala 100%-osan biztonságos. Személyes adatait titkosítva kezelik, azokat harmadik fél számára nem adják át. Személyes beállításai, igény szerint, bármikor rendelkezésére állnak. Az Elittársnál nagyon fontos az adatvédelem és a felhasználók biztonsága.

Elittárs: Összefoglalásunk

Pro Kontra
Ambiciózus és diplomás egyedülállók

Hatékony partnerkereső rendszer: hasznos személyiségteszt

A profilokat a társkeresésben szakértő csoport ellenőrzi

Online magazin társkereső tippekkel

Jó biztonsági rendszer: a felhasználók nem tölthetnek le fényképeket

Android készülékekre letölthető ingyenes alkalmazás

A saját személyiségteszt teljes kiértékelése csak prémium előfizetők számára érhető el.

A kérdőív egy kicsit hosszú

Az Elittárs tökéletes társkereső az Ön számára, ha Ön egy művelt egyedülálló, 30 éves elmúlt, és komoly kapcsolatot keres. A partnerkereső eljárás nagy mértékben segítségére van a lehetőségek szűkítésében, és maximalizálja annak esélyét, hogy megtalálja a megfelelő társat.

Végül, de nem utolsósorban: a biztonság kiemelten fontos a Elittársnál. Biztos lehet abban, hogy személyes adatai jó kezekben vannak, ez pedig szintén nagyon fontos a megfelelő társkereső honlap kiválasztásakor.

Az Elittárs automatikusan eltávolítja az inaktív tagokat, így zökkenőmentes böngészési élményt biztosít az aktív felhasználók számára. Ezáltal alig talál hamis, vagy csak az Ön idejét vesztegető profilokat.

Így ha igényes egyedülállókat szeretne találni bárhol Magyarországon, és egy különleges emberrel komoly kapcsolatot akar kialakítani, akkor – ahogyan azt tesztünk eredménye is igazolja – ezen az oldalon nyugodtan tehet egy próbát. Nem fog csalódni!

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.