Skip navigation

Flirt.com felülvizsgálat

Utolsó frissítés: augusztus 4, 2023 készítő Eszter

A Flirt.com az egyik legfontosabb társkereső platform a piacon, amelyet azoknak a szingliknek terveztek, akik alkalmi partnert keresnek, és flörtölni szeretnének.
A szolgáltatás a vezető társkereső oldalakat üzemeltető Together Networks tulajdonába tartozik, amelynek jelenlegi adatbázisában egy millió aktív felhasználó található, akik havonta kb. 100 millió csevegést kezdeményeznek.

A platform a hasonló gondolkodású, könnyed kapcsolatokat kereső, magyar szinglik találkozási pontja, akik ezen az oldalon gyors randevúkat, alkalmi viszonyokat és flörtölést kezdeményezhetnek.

Flirt.com: hogyan működik?

A Flirt.com oldalra nagyon könnyen lehet regisztrálni. Már néhány egyszerű lépés után kapcsolatba léphetsz a környéken élő, több száz magyar egyedülálló férfival és nővel.
A kezdéshez meg kell adnod néhány alapadatot magadról, majd az ideális partnerről. A regiszrációt még egyszerűbbé teheti, ha Facebook-fiókkal regisztrálsz.
A Flirt.com oldalon három módon lehet másokkal kapcsolatba lépni.

 1. Elsőként: átböngészheted a több ezer profilt, és számos olyan vonzó, hasonló gondolkodású férfit/nőt találhatsz, akikkel közösek az ismerkedési céljaitok.
 2. Ezután felveheted velük a kapcsolatot, küldhetsz nekik egy kacsintást, vagy kimutathatod az érdeklődésedet. Ha a vonzalom kölcsönös, a kaland kezdeményezéséhez a flörtölést privát térben folytathatjátok.
 3. Végül jobban megismerkedhettek egymással a privát csevegőben.

Az oldal csoportos csevegőoldalain csatlakozhatsz számtalan flörtölnivágyóhoz, de ha passzívabb személyiség vagy, és nem töltenél sok időt a potenciális partner keresgetésével, a weboldal elküldi neked a közelben élő találatok listáját.

Bármelyik módszert is választod, biztos lehetsz benne, hogy jól fogod magad érezni, cseveghetsz, flörtölhetsz és talán még egy alkalmi randira is lehetőséged nyílik!

A Flirt.com weboldal

A Flirt.com nagyon intuitívan használható. Könnyen megtalálhatod a környékeden élő szingliket, egyszerűen kapcsolatba léphetsz velük, de olyan Magyarországon területén kívül élőket is találhatsz, akik szeretnének egy estére elmerülni az online flörtölés izgalmas univerzumában.

A felhasználók nagyon akítvak és nem lesz esélyed unatkozni. Amíg a „Match Feed” vagy a keresőeszköz segítségével a tökéletes partnert keresed, rengeteg irántad érdeklődő tag látogathatja meg a profilodat, és kacsintást vagy akár üzenetet küldhet számodra. A válaszadási arány nagyon magas!

Mivel ellenőrzik a fényképeket és a felhasználók által megadott egyéb adatokat, ez az oldal megbízhatóbb a versenytársainál.

Főbb funkciók

A Flirt.com legnagyobb előnye az interaktivitás. A felhasználók különböző kommunikációs eszközök útján ismerkedhetnek meg egymással.
Ha alapfiókkal rendelkezel:

 • Küldhetsz kacsintást, és kimutathatod az érdeklődésedet a többi felhasználó iránt.
 • Lehetőséged van „Flirtcasts” küldésére.
 • Ingyen megtekintheted a hozzád illő profilokat és ismerősnek jelölheted őket.
 • Használhatod a csoportos csevegést és beléphetsz a videós csevegőszobába.
 • Ingyen üzenetet küldhetsz (csak nők, a férfiaknak ehhez prémium előfizetést kell vásárolniuk)
 • Letilthatsz másokat.
 • Megnézheted, mely felhasználók vannak online.

Ha előfizetést vásárolsz, a Prémium fióktól függően:

 • „Inkognitó módban” is megnézheted mások profilját
 • A HTTPS titkosításnak köszönhetően extra biztonságot élvezhetsz.
 • Felkerülhetsz a „Like Gallery” lista élére, továbbá megjelenhetsz az üzenetküldőben és a keresési eredményekben.
 • Offline módra válthatsz.
 • “Üzenet elolvasva” értesítést kaphatsz, és elrejtheted az “üzenet elolvasva” státuszt.
 • Megtöbbszörözheted (5-szörözheted) láthatóságod esélyeit.

A Flirt.com Android és iOS eszközökön érhető el.

Flirt árak

ELŐFIZETÉS ÁR ÁR/HÓNAP
1 hónap 3927 Ft 3927 Ft
3 hónap 7068 Ft 2356 Ft
6 hónap 10362 Ft 1727 Ft

 

Megbízhatóság és biztonság

A randiélmény javítása és a kellemetlen helyzetek esélyének minimalizálása érdekében a webhely hozott néhány biztonsági intézkedést. A cél egy olyan biztonságos tér létrehozása volt, ahol kapcsolatba léphetsz szórakozni vágyó, magyar szinglikkel, jól érezheted magad, és új dolgokat próbálhatsz ki.

A moderátorok minden felhasználót értékelnek, és ha valaki egy felhasználóval helytelenül viselkedik, őt sérti vagy zaklatja, a platform fenntartja magának a jogot, hogy a többi taggal folytatott kommunikáció lehetőségét letiltja. Ezzel a Flirt.com a minőségi élményt kívánja biztosítani a felhasználók számára, és azt szeretné, hogy a platformon töltött idő igazán élvezetes legyen!

Flirt.com értékelés: a mi véleményünk

A Flirt.com számtalan lehetőséget kínál a flörtölő oldalad felfedezésére, valamint a helyi szinglik biztonságos és vidám környezetben való megtalálására.

A „Match Feed” funkciónak köszönhetően nem kell sok időt töltened egy kompatibilis partner utáni böngészéssel, ehelyett megkapod a környéken élő, egyező találatok listáját, amelynek egyetlen célja az, hogy megismerj valaki hozzád hasonlót: egy könnyed magyar fiút/ lányt, aki szeret online flörtölni, vagy offline elköteleződésmentes kapcsolatot kialakítani. Az egyetlen, amire oda kell figyelned, hogy kihozd magadból a legjobb csábítási technikáidat!

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.