Skip navigation

Meetic

Utolsó frissítés: november 22, 2023 készítő Eszter

Ez a társkereső oldal főként fiatal egyedülállóknak szól, akik szerelmet szeretnének találni. Ez egy olcsó alternatívája sok más társkereső oldalnak, amelyek ugyanazt a szolgáltatást kínálják.

A felhasználói bázis növekszik és növekszik, a tagok pedig rendkívül aktívak és komolyak.

Fogj neki

Az ingyenes regisztrációval profilokat olvashat, profilképeket tekinthet meg, e-maileket fogadhat és küldhet.

Az előfizetési díj az egyik legolcsóbb a piacon, de nem feltétlenül szükséges a weboldal használatához. Kiválaszthat egy olcsó időszakot is, hogy megnézze, ez az a társkereső oldal, amelyről folytatni szeretné.

Főbb jellemzők

A Meetic egyszerű és aranyos megjelenésű, de nem rendelkezik túl sok extravagáns funkcióval.

Nincs szükség sok funkcióra az oldalon található sok aktív és érdekes profil miatt. Természetesen vannak a szokásos funkciók, mint a chat, képgaléria, e-mailek stb.

Miért válassza a Meeticet?

A Meetic nagy felhasználói bázissal rendelkezik, de elsősorban a fiatalokat célozza meg.

Az adatbázis jó és érdekes profilokat tartalmaz, amelyek jó lehetőséget kínálnak a megfelelő partner megtalálására. Felhasználóbarát és ízléses weboldal. A társkereső oldalon minden összetevő megtalálható, ami a megfelelő profilok teljesítéséhez szükséges.

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.