Skip navigation

MatureDating áttekintése

Utolsó frissítés: június 4, 2024 készítő Eszter

A MatureDating egy új randevúszolgáltatás, amely az idősebb férfiak és nők számára jött létre egész Magyarországon, és célja, hogy második esélyt adjon a szerelemben.

A webhely megbízható teret kínál, ahol az 50 éven felüli egyedülállók összekapcsolódhatnak, cseveghetnek, találkozhatnak egymással, és ha szikrázik a levegő, egy új szerelmi történet kezdődik.

A MatureDating egy egyedülálló párkereső rendszeren alapul, amely a felhasználók számára helyszíni partnerjavaslatokat ígér!

Regisztráljon ingyen a MatureDatingre!

MatureDating: Hogyan működik?

A MatureDatingre történő regisztráció gyors és teljes mértékben ingyenes. Mielőtt csatlakozna az idősebb egyedülállók vibráló közösséghez, először néhány részletet kell megadnia magáról.

Közvetlenül utána feltöltheti a profilját egy rövid leírással magáról és néhány fotóval. Miután beállította profilt, ellenőrizheti a MatureDating által javasolt egyezéseket, vagy kereshet más hasonló gondolkodású egyedülálló embereket a környéken.

A jégtörés legjobb módja, ha meglát valakit, akit kedvel, és küld neki egy kihívó kérdést. Az Ön kezében van, hogy megtalálja a következő partnerét!

Főbb jellemzői

A MatureDating alkalmazásban többféle módon veheti fel a kapcsolatot és találkozhat más idősebb férfiakkal és nőkkel. Standard fiókkal létrehozhat profilt, kaphat illeszkedő javaslatokat, és ingyenes üzenetet küldhet minden egyező személynek.

A következő extra funkciókhoz prémium előfizetésre van szüksége:
• Ellenőrizheti, ki látogatta meg a profilját
• Elolvashatja az összes üzenetet
• Korlátlan számú üzenetet küldhet más felhasználóknak
• Felvehet névjegyeket a kedvencek közé
• Az összes fényképet megtekintheti

Ügyfélszolgálat és Biztonság

A MatureDating jó hírnevet szerzett, köszönhetően annak, hogy biztonságosan kapcsolja össze az idősebb egyedülálló embereket egész Magyarországon.

A felhasználók személyes adatai védettek és titkosítva vannak, így mások nem férhetnek hozzá azokhoz.

 

MatureDating: Összefoglalásunk

Előnyben hátrányok
Ingyenes regisztráció
Tökéletes társkereső oldal az idősebb egyedülállók számára
Ismerkedés 50 éven felüli egyedülállókkal egész Magyarországon
Prémium fiók szükséges, hogy az összes szolgáltatást élvezze.

A MatureDating kiváló lehetőség azoknak a magyar egyedülálló férfiaknak és nőknek, akik 50 évesnél idősebbek és új barátokat szeretnének szerezni, romantikus randit szeretnének vagy a társukat megtalálni.

A társkereső oldalt a saját fejlesztésű párkereső rendszer teszi még vonzóbbá, amely az idősebb egyedülállókat a helyet, érdeklődést és a vonzalmat figyelembe véve kapcsolja össze.

Nagyszerű lehetőség annak biztosítására, hogy ne okozzon kellemetlenséget a szolgáltatás, és hogy valóban kapcsolatba lépjen olyan emberekkel, akik ugyanazokat a célokat tartják szem előtt: megtalálni a különleges személyt, az új szerelmi történetükhöz!

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.