Skip navigation

Találja meg a legkomolyabb társkereső oldalakat

A komoly kapcsolatokat kínáló társkereső oldalak óriási sikerarányról tanúskodnak Magyarországon. Ez azoknak az eszközöknek köszönhető, melyeket az egyedülállók használhatnak társkeresésük során. Megbízható, megnyugtató, biztonságos: az általunk kiválasztott oldalak ezen feltételeknek megfelelnek. Ha komoly társkeresésen van túl, szeretne találkozni a megfelelő személlyel, és élvezni az örökké tartó szerelmet, akkor az Önhöz legjobban illő oldalt válassza 2020 legjobb magyar komoly társkereső oldalait tartalmazó listánkból.

Read more
Read less
site
Fő funkciók
Összesített értékelés
Tagsági alap
Szerkesztői értékelés

Cupid

  • Nagyon interaktív társkereső oldal azok számára, akik komolyan szeretnének lenni.
  • A felhasználók nagyon aktívak.
100'000 egyedülálló
Ideális életkor+18

MatureDating

  • Tökéletes társkereső oldal az idősebb egyedülállók számára
  • Ismerkedés 50 éven felüli egyedülállókkal egész Magyarországon
75'000 egyedülálló
Ideális életkor+45

Minden, amire szüksége van a sokáig tartó szerelem megtalálásához

Az online társkereső oldalak feltett szándéka, hogy bármely egyedülálló magyar megtalálja álmai társát. Legyen Ön egy komoly hölgyet kereső férfi, vagy egy hosszú távú kapcsolatra vágyó nő, megnyugodhat, az online társkereső oldalak tagprofiljai minden ízlést kielégítenek. Egy társkereső oldal vagy nagyon koncentrált tartalommal rendelkezik, vagy egy általánosabb megközelítést alkalmaz. Ennek ellenére, ezek a komoly társkereső oldalak továbbra is a legnépszerűbb. Tagjaikban bizalmat ébresztő, tartósan jó hírnévnek örvendenek. Tehát, mi az ajánlat? A szerelem megtalálásának esélye! Látni fog egy gondosan összeállított listát a komoly társkereső oldalakról, melyek a hosszú távú kapcsolatok és a stabilitást kereső magányos szívek szolgálatában állnak. Egy szerelmet kereső komoly férfi találhat egy egyedülálló hölgyet, míg egy komoly hölgy könnyen megtalálja álmai párját.

Fontos, hogy a megfelelő társkeresőt válassza ki, ha meg akarja találni lelki társát (szép egyedülálló nő, vagy jóképű férfi keres hosszú távú kapcsolatot). Sajnos sok a színvonaltalan online társkereső oldal, ezért állítottunk össze egy, nem teljes, mégis átfogó listát a komoly kapcsolatokat kínáló oldalakról, melyek a hosszú távú szerelem megtalálását egy könnyű feladattá teszik.

Rangsoroló rendszerünk megkönnyíti a szerelem online keresését!

Most, hogy hozzáférése van Magyarország legjobb társkereső oldalaihoz, boldogan fog rájönni, hogy a szerelem csak egy saroknyira van Öntől! Ezek a helyek mind szakértőink szigorú kritériumai alapján lettek kiválasztva: egyszerű navigáció, felhasználóbarát felület, az oldal különlegességei, „minőségi” profilok, barátságos közösség, magas reaktivitási arányok, stabil hírnév és a hosszú távú kapcsolat lehetőségének megléte. Ezek a kritériumok jelennek meg a rangsorban. Ha Ön egy egyedülálló nő, néhány egérkattintással meg fogja találni a szintén hosszú távú szerelmet kereső férfi tagok adatlapjait. Ha Ön egy egyedülálló nő és különleges kapcsolatot szeretne kialakítani egy férfival, nem kell addig várnia míg imái meghallgatást nyernek.

A férfiaknak, akik hosszú távú kapcsolatokat keresnek hasonló gondolkodású egyedülálló nőkkel, átfogó listánkon megkereshetik a számukra legmegfelelőbb társkereső oldalt. Összefoglalva, még sose volt ilyen egyszerű egy férfinak (és egy nőnek sem) megtalálni szerelmét az interneten. Nincs több időtlen halászat az interneten, vagy feliratkozás kétes, haszontalan oldalakra. Kiválogattuk a legjobb komoly társkereső oldalakat, hogy Ön kipróbálhassa azokat, mielőtt választana közülük, melyikkel fogja keresni leendő partnerét. A szerelem online megtalálása nem lehetetlen feladat, és vannak hasznos tippek, melyeket használhat az oda vezető útja során.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy nő, aki arra vágyott, hogy megtalálja álmai bájos hercegét…

Egy komoly online társkereső oldal nem a tündérmesékről szól! Rangsoroló rendszerünkkel bemutatjuk Önnek azokat a társkereső oldalakat, melyek különböző eszközöket kínálnak stabil társának megtalálásához. Ne értsen félre minket: a legjobb magyar komoly társkereső oldalak nem szupermodellek és James Bondok végtelen listája, inkább a normális, a szerelmet kereső egyedülálló nőké és a szerelemben csalódott, de fészket rakni akaró férfiaké. Készen áll, hogy megtalálja lelki társát?

Hogyan működnek a komoly társkereső oldalak?

A komoly társkereső oldalak rendkívül jellegzetesek, mivel egyedülálló férfiakat és nőket céloznak meg, akik az igaz szerelem történetét keresik.

Ezek a társkereső platformok olyan szempontok alapján kapcsolják össze egymással a „Magyar” egyedülállókat, mint a kor, lakhely, iskolai végzettség és érdeklődési kör.

Ha szerelmről van szó, akkor a kor sosem jelentett akadályt. Már vannak társkereső oldalak bármilyen életkorú egyedülállók számára, kivéve a 18 éven aluliakat. Néhány oldal egy korkategóriára koncentrál, mint például a hajlottabb korú társkeresők. Ma már a korosodó egyedülállok is könnyen adhatnak a szerelemnek egy második esélyt és megtalálhatják a tökéletes párjukat online!

Hozzon létre egy nagyszerű profilt, ami megragadja mások figyelmét

Az első benyomás sokat számít! Így ügyelnie kell arra, hogy az online társkereső profilja Önt a legjobb oldaláról mutatja be. Hogy felkeltse mások érdeklődését egy jól megfogalmazott és magával ragadó társkereső hirdetést készíthet el.

Ne feledje, minden apró részlet számít! Néhány szóban jellemezze magát és hogy mit szeret csinálni a szabadidejében. Jó ötlet, ha azt is megjelöli, milyen típusú párkapcsolatot keres. Töltsön fel néhány jó fényképet magáról, hogy még vonzóbbá tegye a profilját.

Szánjon rá kis időt, hogy megfogalmazza, milyen az Ön által elképzelt kapcsolat. Így nagy valószínűséggel olyan egyedülállók fogják Önnel felvenni a kapcsolatot, akik ugyanazt keresik, mint Ön.

Megtalálni a szerelmet online többé már nem lehetetlen küldetés. Fedezze fel most!

Read more
Read less

Ezekkel a profilképekkel több online randid lesz

A profilképek kulcsfontosságúak az online párkeresőkkel történő flörtölésben. Vannak képek, amelyek több lájkot kapnak a többinél az egyes közösségi hálózatokon, mint például a Facebook vagy az Instagram. Ugyanez a helyzet a komoly társkereső oldalak esetében is. A Meetic társkereső oldal szerint ezek a képek a legjobbak randioldal profilképként: Nyári szabadidős[...]

Útmutató a karácsony túléléséhez szerelmespároknak

Nyakunkon a karácsony! A legtöbb felnőtt számára, különösen azok számára, akik komoly párkapcsolatban élnek, a karácsony családdal történő eltöltése komoly kihívást jelent. Az alábbi útmutatóban tippeket találhatsz ahhoz, hogyan lehet túlélni a karácsonyi vigadalmakat szerelmespárként és a rokonok társaságában. Felkészülni a karácsonyi katasztrófa elhárítására! A karácsony túlélésének 4 módja szerelmespárként[...]

Online társkeresés: Mit ne írjunk soha az üzenetváltások során

Az őszinteség az egyik fontos emberi tulajdonság, amelyet a párkeresők kifejezetten keresnek a másikban, amikor egy komoly társkereső oldalra regisztrálnak. Ha valaki nyíltan és önmagát adva kommunikál, növeli az esélyeit az online társkeresés folyamán, viszont amellett, hogy időt lehet nyerni azzal, ha valaki pontosan meg tudja fogalmazni, mit keres a[...]

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.