Skip navigation

Ezekkel a profilképekkel több online randid lesz

Utolsó frissítés: április 4, 2018

A profilképek kulcsfontosságúak az online párkeresőkkel történő flörtölésben.

Vannak képek, amelyek több lájkot kapnak a többinél az egyes közösségi hálózatokon, mint például a Facebook vagy az Instagram.

Ugyanez a helyzet a komoly társkereső oldalak esetében is.

A Meetic társkereső oldal szerint ezek a képek a legjobbak randioldal profilképként:

  • Nyári szabadidős képek: Tízből nyolc társkereső találja vonzónak azokat a profilokat, amelyek nyáron készült képeket tartalmaznak. Lehetséges, hogy a képek sikerének titka a kiszemelt pár lenge öltözete?
  • Napszemüveg a képeken az, amit nem szeretnél: Átlagosan kevesebb látogatója van azoknak a felhasználóknak, akiknek nem látszik tisztán az arcuk és tekintetük.
  • Képek, amelyek mosolygó társkeresőt ábrázolnak: Egy gyönyörű mosoly az mutatja, hogy az adott személy kedves és nyitott a másik közeledésére. A társkeresők 94%-a tartja vonzónak azokat, akik a képeken mosolyognak.
  • Csoportképek használata nem igazán jó ötlet: A társkereső oldalak célja megismerni egy másik társkeresőt és eljutni az első randiig, így nincs sok értelme olyan képeket feltölteni, ahol másik 20 ember társaságában vagy. Ehelyett inkább olyan képeket használj, amelyeken csak te vagy a kamera lencséje előtt, már csak az esetleges félreértések elkerülése végett is.
  • Egészalakos képek: Egy társkereső oldalon rengeteg egyedülállóval találkozhatunk, és nagyon hamar indulhat a flört, viszont a csábítási trükkök nem működnek pusztán a tekintetek között. Néhányan csalódottsággal élik meg a személyesen találkozót kiszemelt párjukkal, akik nem olyannak tűnnek, mint amilyennek elképzelték. Az egyedülálló férfiak 90%-a előnyben részesíti a hölgyek teljes alakját ábrázoló képeket, hogy el tudják képzelni, mire számítsanak majd, amikor teljes életnagyságban is megismerhetik a másikat.
  • Kerüld a partiképeket: Lehet, hogy mókásak, de ezek a képek nem igazán népszerűek a társkeresők között. Tízből hat egyedülálló dönt úgy, hogy inkább lemondja a randit, ha olyan képeket talál leendő társáról, amelyeken alkohollal teli poharakat tart a kezében.
  • Ne szelfizz: Instagramon nagyon népszerűek a szelfik, de a társkeresőkre inkább elriasztó hatása van. A randioldalakon inkább azokat a képeket találják vonzóbbnak, amelyek a természetes szépséget mutatják be pózolgatás és photoshop nélkül. Ne félj pontosan olyannak látszani, mint amilyen vagy!

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.