Skip navigation

#5 tipp a sikeres online randizáshoz

Utolsó frissítés: március 28, 2017

Mindenki azt mondja, hogy sok hal van a vízben, de amikor az online randizás jön szóba, akkor az tapasztalhatod, hogy igen nagy a versengés. Mi a legjobb módja, hogy jobban észrevegyenek és kitűnj a tömegből?

Annak érdekében, hogy megragadd valaki figyelmét és tényleg eljuss az első randiig, sose feledd, hogy a profilodon megtalálható információk létfontosságúak.

Itt megtalálsz néhány tippet ahhoz, hogyan állíts össze egy mindent elsöprő profilt és jelentősen megnöveld az esélyeidet egy lehetséges randira.

#1 – Hozz létre egy nagyszerű “magamról” oldalt!

Ne bonyolítsd túl és egyértelműen emeld ki, hogy mi tesz téged különlegessé és pontosan mi az, amit keresel. Ne félj bemutatni a személyiségedet. Mutasd meg az előnyös oldalad, a briliáns elméd, hogy nyitott vagy az újra, és minden mást, ami téged egyedivé tesz. Ne feledd alaposan leellenőrizni a megadott információkat a hibák elkerülése érdekében. A nyelvtani hibák az egyik leggyakoribb szűrő az online társkeresésben.

#2 – Tölts fel egy vidám képet

Egy kép többet mond ezer szónál, így ügyelj arra, hogy a legjobb formádat hozd. Sokkal nagyobb eséllyel kapsz üzenetet, ha olyan fotót teszel közzé, amelyiken mosolyogsz, nyugodtnak látszol és nem vagy távolságtartó. Jó ötlet olyan képeket használni, amelyeken éppen valamivel elfoglalod magad.

#3 – Olyat válassz, akivel van közös érdeklődési kör

Az idő megfizethetetlen, így a legjobb, ha olyan felhasználókkal veszed fel a kapcsolatot, akikről úgy véled, hogy hosszútávon is jól kijönnél. Figyelmesen olvasd el a profilt, mielőtt üzenetet küldenél. Ha sok a közös bennetek, akkor könnyebb folytatni a beszélgetést az első üzenetváltás után. Ne feledd, a lényeg, hogy a megfelelő ember vonzd be.

#4 – Törd meg a jeget egy jó kapcsolatfelvétellel

Az első benyomás sokat számít, így ügyelj arra, hogy felkeltsd a másik kíváncsiságát leveled első soraival. Kezdheted a beszélgetés a közös érdeklődési körrel vagy finoman rákérdezhetsz valamire, amire felfigyeltél a profil olvasása közben. Sose használj ízléstelen felszedős dumákat és sose írd ugyanazt mindenkinek, mert valószínűleg nem fog válasz érkezni.

#5 – Légy pozitív!

Vedd figyelembe, hogy a felhasználóknak időre van szükségük arra, hogy válaszukat megfogalmazzák, és nincs semmi ok a kapkodásra, így ne küldj sok üzenetet egy felhasználónak. Ha ő az, akit az ég neked teremtett, akkor biztos lehetsz benne, hogy válaszolni fog.

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.