Skip navigation

4 jel, amiből tudhatod, hogy odavan érted

Utolsó frissítés: május 25, 2017

Sok férfi azt mondja, hogy nehezen tudja megállapítani, mi kell egy nőnek, valamint nehezen értelmezik a nők titkos jelzéseit a randin, de mi a helyzet a férfiakéval?

Képzeld csak el: belép egy új hapsi az életedbe, akivel már találkozgatsz egy ideje és úgy tűnik van kémia köztetek, de honnan tudhatod, hogy vajon mi lesz a vége a “történetnek”? Szeretne veled valami igazán komolyat vagy csak könnyed kapcsolatra vágyik? De ami a legfontosabb, tényleg vonzódik irántad?

Igazából nem olyan nehéz megállapítani, hogy a párjelölted ápol-e irántad romantikus ábrándokat vagy sem. Csak arra kell figyelned, hogyan viselkedik veled, amikor a közeledben van. Tanuld meg értelmezni a jelzéseit!

Állandóan írogat neked

Kijelenthetjük, hogy az elmúlt években sokat változott az, ahogy az egyedülállók lehetséges párkapcsolatot keresnek. Ez leginkább az online párkereső weboldalak megjelenésének tanúsítható, de maga a szándék és a flörtölési technikák szinte ugyanazok. Az írásos kommunikáció fontos szerepet tölt be az új hapsi megismerésében.

Ha reggelente ír neked, hogy szép napot kívánjon, és minden este szép álmokat kíván, valamint napközben is érdeklődik, hogy mit csinálsz, emellett sok kérdése van, hogy ne szakadjon meg a beszélgetés, akkor az egyértelmű jele annak, hogy érdeklődik irántad és az is lehet, hogy romantikus álmokat szövöget rólad.

Törekszik arra, hogy rendszeresen találkozzon veled és ugyanolyan tevékenységek iránt érdeklődik, mint te

Ha vonzódsz valaki iránt, akkor szeretnél vele minél több időt együtt tölteni. Így, ha a srác mindenféle okot kitalál, hogy láthasson téged vagy állandóan elhív, hogy együtt csináljatok valamit vagy akár érdeklődik aziránt, amit általában csinálni szoktál, akkor kétségkívül szeret időt tölteni veled!

Szeretne a baráti társaságod tagja lenni

Kettesben szórakozni csak egy dolog, de a barátaitokkal vagy családtagjaitokkal együtt időt tölteni, az már egészen más terület: ez nagy előrelépés a kapcsolatban! Egy férfi sosem fog a személyes terébe beengedni, ha nincs oda érted. Miért is engedné, hogy a legközelebbi ismerőseivel találkozz, ha nem hosszútávon gondolkozik veled kapcsolatban?

Amikor egy hapsinak már fontos, hogy tagja legyen a baráti társaságodnak vagy mindenképp szeretne téged bemutatni a barátainak vagy a családjának, akkor az már a szerelembe esés jele és a kapcsolat kezd komolyra fordulni.

Ha meghallgat téged, és szívesen vesz részt komoly, igazán mély beszélgetésekben

Többek között a kommunikáció az, amiben a kapcsolat sikere rejlik. Ha a partnered tényleg figyel arra, amit mondasz és számára nem kényelmetlen megnyílni és bensőséges témákról beszélgetni, mély és őszinte beszélgetéseket kezdeményezni, ahol az érzelmeid is felszínre törhetnek, akkor azt jelenti, hogy más szinten kezel téged, nem csak barátnőként.

Ezek kétségkívül annak a jelei, hogy már átléptetek vagy hamarosan át fogtok lépni a “randizásból” a “komoly kapcsolatba”.

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.