Skip navigation

Hogyan kerülhetjük el a párkapcsolat egyhangúságát?

Utolsó frissítés: április 25, 2017

A hosszútávú párkapcsolatnak megvannak a maga szépségei, viszont ha sok időt töltünk ugyanazon személy mellett, akkor könnyen belefásulhatunk.

Az unalom megelőzésének, valamint a régi tűz újbóli fellobbantásának legjobb módja egy párkapcsolatban, ha közösen tervezünk új kalandokat.

Íme néhány tipp a párkapcsolati monotónia elkerülésére:

– Váratlan utazás

Légy kiszámíthatatlan és olykor-olykor lepd meg kedvesed egy romantikus hétvégével, elbújva a világ elől. Foglalj le egy repülőjegyet és fedezzetek fel egy várost, ahová mindig is elvágyódtatok, lazítsatok egy spa üdülőhelyen, utazzatok vidékre, merüljetek el a természetben, béreljetek egy apartmant a tengerparton és élvezzétek a hosszú éjszakai sétákat a tenger morajlását hallgatva.
Az ötlet alapja, hogy ki kell törni a mókuskerékből és természetesen olyan pillanatokat élni át együtt, amelyre mindig emlékezni fogtok.

– Új heti tevékenységek

Jó ötlet a kapcsolat megerősítésére, ha rendszeresen randizol kedveseddel esténként és izgalmas tevékenységeket terveztek együtt minden hétre. Írjátok be az ötleteiteket a naptáraitokba. Ez a legjobb módja annak, hogy mindketten szabaddá tegyétek magatokat a nagy estékre. Felváltva is dönthettek minden alkalommal, hogy mi legyen a program, így mindketten lehettek lenyűgözőek és elvarázsoltak.

Ha hosszú estét terveztek, jó ötlet lehet egy három fogásos vacsora különböző éttermekben vagy akár múzeumot látogatni. Ha inkább bekuckóznátok egy jó társasjáték is feldobhatja az estét. Ami igazán számít, hogy minden héten keressetek valami új és izgalmas élményt.

– Menjetek szórakozni egyedül, ismerjetek meg új embereket

Sok esetben, ha a párok együtt mennek szórakozni, azt tapasztalják, hogy mindig ugyanazokkal az emberekkel barátkoznak. Nagyszerű ötlet lehet új emberekkel bővíteni a társaságot. Az új emberekkel való ismerkedés segít az új helyek felfedezésében.

Egy másik fontos összetevője az egyhangúság megtörésének, hogy időnként hagyni kell a másikat levegőhöz jutni és külön is elmenni szórakozni. Ettől csak jobban fog hiányozni a másik és ezáltal még izgalmasabb lesz újra találkozni.

– Kísérletezzetek együtt és bókoljatok egymásnak

Minden bizonnyal a leghatásosabb módja a szenvedély újbóli lángra lobbantásának, ha minden nap kimutatjátok egymásnak, hogy mennyire fontos számotokra. Mindig találj alkalmat arra, hogy bókolj a társadnak és mondd el neki, mennyire fontos ő számodra.

És végezetül, sose félj új dolgokat kipróbálni együtt, a hálószobán belül és kívül egyaránt. Ez csak meg inkább megerősíti egymás iránti kötődéseteket.

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.