Skip navigation

Férfiak: így legyenek ellenállhatatlanok!

Utolsó frissítés: július 11, 2016

A férfiak számos okból lehetnek vonzóak a nők számára. Egyértelmű, hogy a nőket nem ugyanazok a dolgok érdeklik (eltekintve a színektől és az ízléstől), de van néhány aranyszabály, melyeket egy férfinak érdemes a fejébe vésni.

– A rosszfiú mítosza nem mítosz… A nőket LE-NYŰ-GÖ-ZIK a rosszfiúk. Marlon Brando két lábon járó szexgép volt, és Jack Sparrow is jobban megdobogtatja a szíveket, mint Pán Péter…
– A kockázatot vállaló férfiak – különösen a rosszfiúk – sokkal csábítóbbak. „Erős és megvéd” – ez jut a nők eszébe, mert legtöbben a biztonságot keresik a férfiakban.
– Klisé, de néhány nő esetében igaz: a pénz igenis fontos… Azt hitte, Hugh Hefner szívtipró csődör?
– Úgy tűnik, minél mélyebb egy férfi hangja, annál szexibbnek hallják a nők.
– Kiváló humorérzék! Talán ismeri ezt a Marilyn Monroe-idézetet: „Ha meg tudsz nevettetni egy nőt, bármit megtehetsz vele.” A nők jobban kedvelik azokat a férfiakat, akik megnevettetik őket (és akik egyáltalán nem unalmasak…)!
– Semmi szükség arra, hogy a kedvenc Paco Rabanne-parfümük felét magukra locsolják, hogy Adonisznak érezzék magukat. A nők ugyanis különösen érzékenyen reagálnak a természetes testillatukra. A siker a feromonokon áll vagy bukik.
– Ne legyen nagyon eltelve saját magával. Az arrogancia nem menő. A bátorság és az alázat megfelelő keveréke tökéletesen megfelel. Ne féljen sérülékenynek tűnni (még ha nem is az), mert nők egyszerűen imádják az érzékeny férfiakat.

A nők egy ideális férfit keresnek, aki nem létezik (tényleg?) – Egy erős, karizmatikus, gazdag és oltalmazó rosszfiút, akinek mély hangjától libabőrösek lesznek (és aki megnevetteti őket), és aki egyúttal alázatos és érzékeny is… és a természetes illata megbolondítja őket! Ez nem nagy dolog…

Nincs minden veszve! Nyilván vannak dolgok, amelyeken nem tud változtatni, de mi segítünk abban, hogy lebontsa a korlátait, és felszínre hozza az önben élő George Clooney-t! Készen áll a változásra?

– Soha ne hordjon rövid ujjú inget, különösen az első randin ne. Inkább tűrje fel az ingujját.
– Hordjon a termetére szabott ruhát.
– Sose húzzon fehér zoknit alkalmi cipőhöz (broáf).
– Kerülje a harsány színeket: legyen letisztult, de stílusos. Óvatosan a kiegészítőkkel (Brad Pitt lehet a követendő példa).
– Ápolja a kezét (és a körmeit), mert a nők felfigyelnek ezekre.
– A kézkrém sem az ördögtől való. Sosem késő…
– Ápolja a haját és a szemöldökét, és tüntesse el a nemkívánatos szőrzetet.
– Használjon ajakápolót (a Jack Black Lip Balm a legnépszerűbb termék), és figyeljen oda a szájápolásra is, mert sosem tudhatja, hogy mikor kerülnek közelebb egymáshoz!

Most, hogy ismeri a nagyobb szexuális vonzerő titkait, lásson munkához!

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.