Skip navigation

Egyedülálló vagyok: hogyan tudnék találkozni valakivel?

Utolsó frissítés: július 11, 2016

Rengeteg cikk, blog és weboldal ad tippeket arról, hogyan tud találkozni valakivel. Természetesen nincsenek kőbe vésett szabályok, mert a siker szerencse kérdése is, de vannak olyan módszerek, amelyek segítségével könnyebben találhatja meg a szerelmet. Egyesek boldog szinglik, mások csak egyetlen dolgot akarnak az élettől: megállapodni.

Összegyűjtöttünk néhány tippet és trükköt, amelyek segíthetnek abban, hogy végre megtalálja az igazit…

Álljon készen a találkozásra, és akarja is

Ez elsőre egyértelműnek tűnhet, de sokszor az egyedülállók a társadalmi nyomás miatt érzik úgy, hogy meg kell állapodniuk, mert elértek egy bizonyos életkort, amikor elvárják tőlük, hogy párjuk legyen. Igen, léteznek boldog szinglik, és akik nem vágynak hosszú távú partnerre.

Szóval ahhoz, hogy eljussunk a párkapcsolat és az elköteleződés gondolatához, elsősorban tudnunk kell, hogy mit akarunk az élettől. A világ összes tanácsát felsorolhatnánk arra vonatkozan, hogyan találkozhat valakivel, de semmi értelme, ha nincs a megfelelő lelkiállapotban. Amint biztosan tudja, hogy mit akar, készen áll a következő lépésre.

Vegye kezébe az irányítást

Reggel felkelünk, elmegyünk dolgozni, hazamegyünk, majd lerogyunk a díványra. Elfoglalt életünk van, így motivációra van szükségünk ahhoz, hogy kitörjünk a mókuskerékből.

A barátokkal történő vacsora jó lehetőség arra, hogy más egyedülállókkal találkozzon – a barátok barátai az ön barátaivá válhatnak. Ezzel növelheti az esélyét annak, hogy azonos hullámhosszon levő emberekkel találkozzon, mivel valószínűleg már vannak közös pontok, hiszen ugyanazokkal az emberekkel lógnak – ami csodálatos!

Egy klub vagy egy bár is általában jó hely a találkozásra. Persze mindig vannak párok, akik így ismerkedtek meg, de ez általában nem a legjobb hely arra, hogy igazán megismerjünk valakit – a partihangulat, a hangos zene és a (fél)részegség bizonyos értelemben korlátozhatja a lehetőségeket.

Ráadásul ha arra kényszeríti magát, hogy olyan helyekre járjon, amelyeken nem igazán érzi magát jól, ezzel időt pazarolhat, ami nem fog jót tenni a lelkesedésének. Ha például szereti a művészetet, elmehet egy kiállításra, ahol szóba elegyedhet a többi látogatóval. Mert igenis rengeteg egyedülálló művészbarát van. A hasonló érdeklődési kör megkönnyíti a dolgot. Kedveli a sportot? Lépjen be a helyi csapatba, vagy vegyen részt csoportos tevékenységekben, hogy új ismerősökre tegyen szert! Ugyanez vonatkozik az összes érdeklődési körre és hobbira is. Ez kiváló mód arra, hogy másokkal találkozzon. Nemcsak a szerelem megtalálása érdekében lép ki a szűk környezetéből, hanem új barátokat is találhat. És rengeteg dologról lehet beszélgetni!

De ne felejtsük el a legnépszerűbb találkozási módszert: az internetes társkereső oldalakat!

Ha hiszi, ha nem, a 20 és 35 év közöttiek legnagyobb része kipróbálta az internetes társkeresést. Bármit is mondjanak az emberek, ebben a korban ez csak egy másik társkeresői lehetőség az egyedülállók számára. A nagyszüleink bálokba jártak, nekünk meg itt van az internet, igaz? Eleinte az online társkereső oldalak nagyon általánosak voltak, és mindenféle ember volt ott különböző igényekkel.

Manapság ezek az oldalak sokkal tematizáltabbak, és meghatározott elvárásokkal rendelkező egyedülállókat céloznak meg. Akár komoly kapcsolatot, szexpartnert vagy házasságon kívüli kapcsolatot keres, mindegyikhez találhat megfelelő oldalt olyan tagokkal, akik ugyanazt akarják. Mi is lehetne jobb ennél? Kipróbálni nem árt, és ha nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, kövesse a fenti tippeket!

Összegzésül…

Az élet tele van lehetőségekkel, és tudnia kell, hogyan használja ki őket. Tudnia kell, hogy mit akar, mielőtt fejest ugrik a randizásba. Ha a szégyenlősség (vagy bármi más) visszatartja, használja ki az internet nyújtotta előnyt, és próbálja ki, hogyan érzi magát egy virtuális környezetben. És ne feledje: mindenkinek van valahol párja. (Lehet, hogy klisé, de igaz!)
És hogy segítsünk a megfelelő társkereső oldal megtalálásában, használja ezt az egyszerű rangsorolási rendszert.

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.