Skip navigation

Hogyan hozzon létre online társkeresői profilt?

Utolsó frissítés: július 11, 2016

A szerelmet keresi egy társkereső oldalon, de nem tudja, hogyan hozzon létre olyan profilt, amely kelepcébe ejti az álompartnert? Ne aggódjon, van néhány kiváló tippünk arra, hogyan hozzon létre online társkeresői profilt… kövesse útmutatónkat!

Használjon hívószavakat!

Ne feledje, hogy éppen megpróbálja eladni magát (persze anélkül, hogy túlzásba esne). A vonzó profilnak valósnak kell lennie. A dolog egyszerű: legyen valódi és őszinte. Beszéljen magáról és a kedvenc tevékenységeiről a saját szavaival. Ne próbáljon más lenni, legyen önmaga!

Megpróbálhat eredeti lenni, hogy eltérjen másoktól – fűszerezheti némi humorral a mondandóját, ez általában beválik. Kerülje a kliséket és a túl általános leírásokat. A tagok azt fogják keresni, hogy mit kedvel, és ha ennek az összefoglalója eredeti, annál jobb!

Ne lépje túl a 10-12 sornyi hosszt. Ha túl hosszan ír, a látogatók abbahagyhatják az olvasást. Kezelje ezt a „társkeresős önéletrajzaként”. Figyeljen oda a helyesírására: a hibátlan szöveg könnyen olvasható és bizalomgerjesztő. Fogalmazza meg világosan, hogy mit keres. Megírhatja azt is, hogy milyen kapcsolat nem érdekli, így elkerülheti az időrabló találkozásokat.
Próbáljon lényegre törően fogalmazni, amikor az ideális partneréről ír! És végül: legyen pozitív a kisugárzása! Senki sem akar egy rakás problémával randizni. Ne áruljon el magáról mindent – egy esetleges partnernek nem kell mindent tudnia, és különben is: hagyjon néhány témát a randi idejére is!

A bemutatkozást zárja némi kétértelműséggel vagy az olvasó kíváncsiságát felkeltő kérdéssel: mindenki szereti a titokzatosságot és felfedezni az ismeretlent. És végül: mutassa meg valakinek a profilját, mielőtt közzéteszi – az objektív vélemény a hasznára válhat!

Válassza ki a legjobb fényképét!

A jó szövegen kívül a vonzó profilok kiváló fotókkal is rendelkeznek. A fényképek valóban nagyon fontosak – talán fontosabbak a szövegnél is. A profil megtekintésekor a fénykép az első, amit egy látogató lát. Próbáljon tehát jó benyomást kelteni. A jó fénykép arra biztatja a látogatókat, hogy olvassanak bele a profiljába!

A rossz fényképek elriasztják az embereket – még akkor is, ha kitűnő írói vénája van! Nagyon fontos tehát, hogy a megfelelő fényképet válassza ki, amely jó fényben tünteti fel. Ne tegyen fel vacak szelfiket – a fényképnek ízlésesnek kell lennie. Kérje meg egy barátját, aki szeret fényképezni, hogy készítsen néhány képet önről – lehetőleg a szabad ég alatt. Háttérként sokkal jobban mutat, mint a nappalija. Ha a fényképek jól sikerülnek, akár több fényképet is feltölthet.

A sok fotót tartalmazó profilok magabiztosságot sugároznak, és így könnyebben elcsábíthatja a látogatóit.

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.