Skip navigation

Tippek az online társkeresői csevegéshez

Utolsó frissítés: július 11, 2016

Az online társkereső profilja kész, és a találatok között rengeteg csinos hölgy van. De hogyan kezdeményezzen velük beszélgetést? És hogyan folytassa? Tippeket gyűjtöttünk össze az online társkeresői beszélgetésekhez – kövesse őket, és a randi garantált!

Említse meg a profilját

Amikor egy nőnek online üzenetet ír, bölcs dolog, ha utal valamire, ami a profiljában található. Ez jelzi, hogy vette a fáradságot arra, hogy elolvassa a profilját, ráadásul a hölgy érdekli annyira, hogy emlékszik is arra, amit magáról írt. Ezzel kimutathatja, hogy nemcsak a fényképét találja vonzónak, hanem emberként is érdekli a másik fél.

Maradjon könnyed

Az online társkereső oldalak csevegőfelülete nem alkalmas a mélyenszántó beszélgetésekre vagy a Trónok harca legutóbbi részének megvitatására. Célja a flört és a finom feszültségkeltés kettejük között. A komolyabb témákat tartogassa a személyes találkozás idejére.

Tegyen fel kérdéseket

Úgy tűnhet, hogy ez a pont és az előző ellentmondanak egymásnak, pedig ez nem így van. A beszélgetés folytatásához szükség van arra, hogy néhány kérdést tegyen fel. A kérdései legyenek egyszerűek, de nyitottak, hogy a válasz ne pusztán egy „igen” vagy „nem” legyen. Mindenki szeret saját magáról beszélni – ügyeljen arra, hogy a hölgy kedvenc témáiról tegyen fel kérdéseket.

Beszéljen meg egy randit

Az online társkeresés célja a randizás. Figyeljen arra, hogy a beszélgetés ebbe az irányba terelődjön, és ne csak üres szócséplés legyen. Nevettesse meg, és keltse fel az érdeklődését a csevegés során, de ne feledkezzen meg a végcélról.

A randi megtervezése

Megvolt tehát a beszélgetés, és a hölgy beleegyezett a randiba is. Most lássuk, hogyan tervezze meg az első randit. Az online beszélgetések során figyeljen arra, hogy a beszélgetőpartnere mit kedvel. Keressen olyan tevékenységet, amelyet mindketten élveznek – nem kell olyasmit csinálnia, amit utál, pusztán azért, hogy jó benyomást keltsen.

Nos, ezek voltak a tippjeink arra, hogy hogyan tudja fenntartani a beszélgetés folyamát egy online csevegés során egy nővel. Alkalmazza a tippjeinket, és egészen biztosan randizni fog vele.

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.