Skip navigation

Üzembiztos csábítási útmutató

Utolsó frissítés: július 11, 2016

Mindenkinek van valamilyen tanácsa azzal kapcsolatban, hogy mit szabad és mit nem, de tudta-e, hogy vannak régóta bevált technikák, amelyek a mai napig működnek?

1. szabály: Menjen el érte

A nemi egyenlőségért folytatott küzdelem ellenére a nők kedvelik a lovagiasságot, úgyhogy a randi előtt ajánlja fel, hogy elmegy érte. Ha odaért, ne küldjön üzenetet neki azzal, hogy „itt vagyok”, hanem csengessen az ajtónál, és várja meg. Nem nagy erőfeszítés, de sokat nyom a latban!

2. szabály: Legyen ápolt

Nincs rosszabb annál, amikor a nő órákig készülődik, a férfi pedig gyűrött pólóban és büdös sportcipőben jelenik meg! Ha pozitív benyomást akar kelteni, tegyen némi erőfeszítést ennek érdekében. Fontos, hogy olyan öltözéket válasszon, amely bármilyen környezetbe jól illik, legyen az egy vendéglő vagy piknik a füvön (például alkalmi nadrág és pulóver).

3. szabály: Tegyen fel kérdéseket

Fontos a könnyedség és az, hogy magáról beszéljen, de ne feledjen érdeklődést mutatni a partnere iránt. Tegyen fel neki kérdéseket, és jelezze, hogy valóban érdeklődik iránta.

4. szabály: Válasszon megfizethető tevékenységet

Hajlunk arra, hogy az első randiból nagy felhajtást csináljunk, de ennél fontosabb az, hogy a nő kényelmesen érezze magát a környezetében. Ha folytatják a randizást, még mindig elviheti a legjobb étterembe. Egyelőre válasszon egy kényelmes helyet, amelyet jól ismer. Ráadásul ezzel csökkentheti az esélyét annak, hogy olyanokba botlik, akiket el akar kerülni.

5. szabály: Legyen pontos

Legyen pontos a randin, főleg akkor, ha asztalt foglalt, vagy moziba mennek. Vannak emberek, akik gyűlölik a késést, úgyhogy figyeljen az időre!

6. szabály: Válasszon egy népszerű helyet

A helyszín rendkívül fontos a sikeres romantikus randihoz. Válasszon olyan helyet, ahol könnyen beszélgethetnek, és ne menjen valami isten háta mögötti helyre, amiről sosem hallott. A partnere is biztonságosabban fogja érezni magát egy vendégszerető és barátságos környezetben!

7. szabály: Kapcsolja ki a telefonját

Srácok, az iPhone megvár, ha éppen randiztok. Nincs annál rosszabb, amikor egy nő arra vár, hogy a férfi befejezze a választ egy üzenetre. Állítsa a telefonját néma üzemmódra, és ne hagyja az asztalon – a barátai várhatnak néhány órát.

8. szabály: Tervezzen előre

Ha nem tudja, hogyan végződjön a randi, szedje össze a bátorságát, és udvariasan kérdezze meg, hogy hazaviheti-e, vagy felhívhatja-e, vagy hogy a nő szeretne-e még találkozni önnel. Ezzel a puhatolózással egyértelműen kiderítheti, hogy mi legyen a következő lépés.

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.