Skip navigation

Hogyan válasszon fotót egy online társkeresői profilhoz?

Utolsó frissítés: július 11, 2016

A megfelelő fotó kiválasztása nem könnyű feladat. Rengeteg profilkép gyatra minőségű, és egyáltalán nem tartja tiszteletben az alapvető szabályt: legyen vonzó! Segítünk az ideális fotó kiválasztásában, hogy gyorsan találja meg a szerelmet.

A kulisszatitkok

Ha szerencsés, és van egy kiváló fotós ismerőse (akár amatőr is), akkor ideje bevonni! A fotósok stúdióban vagy a szabad ég alatt is tudnak fotózni, és tisztában vannak a jó megvilágítás előnyeivel. Kerülje a széles látószögű felvételeket, amelyek hajlamosak a torzításra. Inkább elmosódott legyen a háttér – ez mélységet kölcsönöz a képnek. Eljátszhat kicsit a színszűrőkkel is (de ne túlságosan!!!), vagy dönthet a fehér-fekete kép mellett. Ne retusálja túlságosan a képeit – a Facebook- vagy Instagram-stílusú avatarokat felejtse el. A látogatók elsősorban önt akarják megismerni.
Sokkal jobban kifejezi önmagát, ha a hobbijáról ír, vagy arról, hogy mit szeret a legjobban, netán a stílusáról ejt pár szót. Ön egyedi és érdekes: ezt kell a fényképnek is sugároznia. A kiválasztott kép kelti az első benyomást, és olyannak kell lennie, hogy akarjanak önnel találkozni. Legyen önmaga (és mi mindannyian gyönyörű emberek vagyunk) az online társkereső oldalak profilképének kiválasztása során, és a sikerhez vezető út megnyílik ön előtt.

Tüntesse fel magát a legjobb színben, és tárja fel valódi önmagát!

1. Ki ön? Mutassa meg magát! Szeret hegyet mászni? Futni? Szereti a macskákat? A kertészkedést? Tüntesse fel ezeket a profilképében.
2. Ha nyüzsgő társadalmi életet él, és a barátai fontosak a számára, válasszon egy természetes, spontán fotót, ahol a barátaival szórakozik – de ne feledje világosan jelezni a látogatók számára, hogy ön melyik!
3. Figyeljen oda, milyen „üzeneteket” közvetíthet a fényképe… A cuki unokaöccsét az ölében tartó férfi nem feltétlenül a legjobb választás, mert lehet, hogy olyan nő veszi fel önnel a kapcsolatot, akinek a biológiai órája már nagyon ketyeg.
4. Van háziállata? Használja ki ezt a dzsókert! Rengeteg érzékeny embert vonzanak a kényelmet és a gyengédséget kifejező képek.
5. Mutassa a legjobb oldalát! Vonzó, de természetes pózt válasszon. Higgyen nekünk, működni fog.

És ha még mindig kételyei vannak, tegye fel magának a következő kérdést: hogyan néz ki a hétköznapokban, amikor szórakozik? Ne felejtse, hogy az élet élvezete a vonzerő titka. Mosolyogjon, és mutassa a legjobb oldalát!

Ne feledje: egy kép ezer szóval is felér – ne becsülje le a fényképek hatalmát.

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.