Skip navigation

Találja meg a Szerelmet egy főzőtanfolyamon: a legjobb recept

Utolsó frissítés: július 11, 2016

A szerelem akkor talál önre, amikor a legkevésbé számít rá. Egyedülállóként gyakran halljuk ezt a mondatot, ami ugyanakkor rengeteg kérdést vet fel: hol, mikor, hogyan?
Az életben rengeteg mód van a találkozásra, de vajon érdemes-e annyival elintézni, hogy belebotlunk valakibe vásárlás során vagy a fitneszteremben?

Nem! Nézzünk szembe a tényekkel: ha az ember eléggé motivált, és tudja, mit akar, akkor semmi rossz nincs abban, ha besegítünk egy kicsit a sorsnak. Különböző lehetőségeket vizsgáltunk meg, köztük az online társkereső oldalakat, a villámrandikat és a szingliknek szervezett vakációkat, és a következő ötletünk támadt: étel és szórakozás. Lássuk, miről is van szó.

A legtöbb ember szereti a finom ételeket. A közös étkezés pedig az élet apró örömei közül az egyik, igaz? Nos, miért is ne találkozhatna egy csapat szingli, hogy közösen főzzenek és étkezzenek? Rengeteg mód van arra, hogy az ételt és a romantikus alkalmakat összekapcsoljuk egymással.

Az egyik az egyedülállóknak szervezett főzőtanfolyam. A tanfolyamon párokba osztva kell dolgozni: a pár egyik tagja készíti a főételt, a másik pedig a desszertet, és közben beszélgethetnek a főzés iránti szenvedélyükről – vagy bármi másról! Ne aggódjon, ha a főzés nem az erős oldala, mert az elképzelés lényege az, hogy olyan emberek találkozzanak, akiknek közös az érdeklődési körük.

Léteznek a „szingli étkezések” is, amelyek során olyanokkal ehet együtt, akiket nem ismer. Ahelyett, hogy egyedül enne otthon, kombinálhatja a jó vendéglőt egy esetleges romantikus randival. Az ilyen társkereső oldalak ajánlata a következő: helyfoglalás az asztalnál, ezután kiválasztják a résztvevőket (általában hatot), önnek pedig semmi más dolga nincs, mint megjelenni és fizetni a vacsoráért!

Szerintünk ez remek ötlet, mert ha olyanok találkoznak, akiknek közös az érdeklődési körük, nagyobb a siker lehetősége. Így biztosan megtalálja a megfelelő romantikus „receptet”!

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.