Skip navigation

Első randi: jókedv, hogy megtörje a jeget!

Utolsó frissítés: július 11, 2016

Észrevette már, hogy mennyire jó érzés, amikor sokat nevet? Mert mi igen. Mindenki szereti a jó vicceket! Bár lehet, hogy később nem emlékszünk rájuk… És ez nagy kár. Egy vicc kitűnő megoldás arra, hogy megtörje a jeget egy randi során. A hét cikkének témája: nevettesse meg a partnerét! Miért is működik ez ilyen jól? És hogy kell csinálni? Most eláruljuk az összes kulisszatitkot.

Sajnos nem mindannyian vagyunk született komédiások. A humorosság és a barátaink megnevettetése nem mindig könnyű. Van vajon erre valamilyen titkos módszer? Mindenki társasági ember akar lenni, akinek veleszületett humorérzéke van, és ő AZ a személy, aki megnevetteti a többieket.

Viccesnek lenni önmagában művészet! A legfontosabb, hogy tudja, hogyan mutassa meg a humorérzékét. A megfelelő hangsúly vagy technika elégséges – és ezzel elkerülhető a közönségesség vagy az érzékeny témák (bár némi fekete humor segíthet a dologban). Íme, néhány ötlet, ami szükség esetén kisegítheti, hogy ne sértse meg véletlenül a randipartnert, kínos perceket okozva.

Például jobb ötlet a következő kérdéssel kezdeni egy beszélgetést: „Ismered a viccet a három macskáról a kocsmában?”, mint ezzel: „Gondolkodtál már azon, hogy egy atomerőműben vállalj munkát? „Miért?” „Mert bombanő vagy!” Na jó, kontextusfüggő, de azért…

A legtöbb randi bárokban, éttermekben vagy kávézókban zajlik – olyan helyeken, amelyek alkalmasak a humoros megjegyzésekre. A pincér, az étel, a gyümölcsturmix mind megfelelőek arra, hogy humorral törje meg a jeget. Ne legyen azonban közönséges (a dolog lényege, hogy könnyed társalgást folytassanak, ne súlyosat).

Az első randin úgy lazulhat el a legjobban, ha saját magán tréfálkozik – különösen, ha nem született mókamester. Jópofa szórakozás, ha nem viszi túlzásba, és főleg ha pozitív tulajdonság: ha tud nevetni magán, azt jelenti, hogy kényelmesen érzi magát a bőrében, magabiztos, és nem elbizakodott. Ha saját magán tréfálkozik, a partnere is felenged, és pontosan ez a cél!

A nevetés ragadós

Ezért hiszünk abban, hogy a nevetés a sikeres randi egyik záloga. Humorérzéktől függetlenül próbáljon könnyed és egyszerű lenni, és nevettesse meg a partnerét, mert nincs jobb annál, amikor ismerkedés során együtt nevetnek.

A nevetés kiválóan levezeti a stresszt… És ez nem vicc!

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.