Skip navigation

Találja meg a legjobb partnerkereső weboldalakat

A közös vonások és érdeklődések megosztása: sok egyedülálló nem a szerencsére bízva, hanem a közös vonások alapján keres lelki társat magának. Ezek a magyar társkereső oldalak felmérik az Ön személyiségét, ízlését és preferenciát, hogy mutathassanak egy listát azon egyedülállókról, akik összeillenek Önnel. A vonzalmakon alapuló társkereső oldalak lehetővé teszik, hogy jobban megcélozhassa a lehetséges partnereket.

Read more
Read less
site
Fő funkciók
Összesített értékelés
Tagsági alap
Szerkesztői értékelés

Cupid

  • Nagyon interaktív társkereső oldal azok számára, akik komolyan szeretnének lenni.
  • A felhasználók nagyon aktívak.
100'000 egyedülálló
Ideális életkor+18

MatureDating

  • Tökéletes társkereső oldal az idősebb egyedülállók számára
  • Ismerkedés 50 éven felüli egyedülállókkal egész Magyarországon
75'000 egyedülálló
Ideális életkor+45

Párkeresés az interneten…

Az elmúlt években, társkereső oldalak egyre nagyobb sikereket érnek el! De van itt egy kis bökkenő: ahogy egyre több és több oldal tűnik fel, a megfelelő személy megtalálásának esélye csökkenhet! A legjobb partnerkereső oldalakról készített rangsorunk mutatja, milyen fontos, hogy az emberek megismerkedjenek közös érdeklődésűekkel, hogy boldog és tartós kapcsolatot hozhassanak létre. Az általunk kiválogatott vonzalmakon alapuló társkereső oldalak kitűnőre vizsgáztak tesztjeinken. Ezek azok az oldalak, melyek leginkább megfelelhetnek az Ön elvárásainak a szerelem online keresése során. Ugyanakkor, azt el szeretnénk mondani, hogy rangsorunk szubjektív, és nem állítjuk, hogy ez egy mindent kimerítő lista. Az általunk rangsorolt vonzalmakon alapuló társkereső oldalakról úgy gondoljuk, hogy ezek a legmegbízhatóbbak és kategóriájukban a legjobbak. Az érzelgős vagy romantikus típusok könnyen meg fogják találni azt a személyt, akivel hasonló az érzékenységük, szenvedélyük, érdeklődésük és értékeit, köszönhető ez azoknak a társkereső oldalaknak,melyek kapcsolati kompatibilitás alapján”összeillesztik” a tagokat.

…és egy lépéssel tovább!

Ön művészfilm vagy horror rajongó? Rap-et, reggae-t vagy metált hallgat? Szereti a szaftos steaket? Vagy inkább a vegetáriánus ételek szereti? Ön tréfálkozó? Az izlandi sarki fényről álmodozik, vagy arról, hogy Brazíliában sütkérezik? Az ízlése, érzelmei és vonzalmai – ezek azok a tulajdonságok, melyek egyedivé teszik Önt. Szerencsére vannak olyan emberek, akik ugyanilyen dolgokat kedvelnek az élet minden területén. Ezek az emberek csak egy dologra várnak: hogy találkozzanak Önnel, és a kölcsönös vonzalom alapján létrehozzanak egy kapcsolatot: tevékenységek, szenvedélyek, kölcsönös érdeklődés, remények stb. Mindannyiunknak szüksége van egy társra, akivel meg tudjuk osztani belső lényünket, és mi mindannyian képesek kell legyünk megtisztítani a lelkünket és tartós szerelmi történetet hozzunk létre. Egy vonzalom lehet, hogy egy apró részletben sűrűsödik össze, de egy fontos részletté válik ha megosztjuk. Látni fogja, hogy a vonzalmakon alapuló társkereső oldal listánk csak jó hírű és megbízható profilokból álló oldalakat tartalmaz. Ezek az oldalak lehetővé teszik, hogy “összeillessze” profilját másik magyar társkeresőkkel; néhányan barátai lesznek, de egyikük lehet, hogy az Ön “másik fele” lesz!

Finomítsa partnerkeresési beállításait!

Talált egy megfelelő oldalt a listánkon? Nagyszerű! Először is, ne hanyagolja el az adatlapját. Fontos a kép pontosítása, amit láttatni szeretne magáról. Szánjon elegendő időt a bemutatkozása megírására, és csak a legjobb fotóit tegye fel. Minél teljesebb az adatlapja, annál nagyobb az esély, hogy hasonló gondolkodású emberekkel találkozik! A vonzalmakon alapuló társkereső oldalak által használt személyiségtesztek lehetővé teszik, hogy profilját előre kitöltse. Ezután további olyan információkkal bővítheti, melyek valószínűleg vonzzák az új látogatókat. Egyes oldalak olyan eszközöket kínálnak, melyek összeillesztik kompatibilitását más regisztrált magányosokkal, szóval bátran használja ezeket az eszközöket amikor hasonló gondolkodású embereket keres maga körül.

A vonzalom nélkülözhetetlen a komoly párkapcsolatokhoz

Ha azt szeretné, hogy a párkapcsolata jól működjön, akkor nélkülözhetetlen, hogy bizonyos szinten kapcsolódni tudjon a partneréhez. Csak ha kompatibilisek egymással, akkor könnyen tudnak kommunikálni és megteremteni egymás között a harmóniát.

A partnerkereső weboldalak kiértékelik a felhasználók személyiségtípusait és felmérik az olyan sajátosságokat, mint a viselkedés vagy párkapcsolati törekvések, például annak érdekében, hogy egyezéseket találjanak.

Fizikai vonzalom

Az egyének közötti fizikai vonzalom másnéven a kémia. Ha egy partnerkereső oldalra regisztrál, akkor nagyon fontos, hogy meséljen egy kicsit magáról, és hogy leírja, milyen az Ön számára vonzó partner külalakja. Ezután a weboldal olyan egyedülállókkal kapcsolja össze Önt, akik megfelelnek az Ön igényeinek.

A külalak rendkívül fontos, különösen olyankor, ha egyedülállókkal flörtöl. Ahhoz, hogy egy társkereső weboldalon vonzó legyen mások számára gyűjtse össze a legjobb képeit!

Intellektuális és társasági vonzalom

Társasági és intellektuális vonzalom olyan szempontokra vonatkozik, mint például hasonló érdeklődési kör vagy intelligeciaszint. A partnerkeresők, akár csak bármely klasszikus társkereső oldal, felhasználókat társít egymáshoz például figyelembe véve azokat a tevékenységeket, amelyeket a szabadidejében szeret csinálni. Természetesen ne feledjen elárulni egy keveset arról, hogy mi a kedvence hobbija. Mert ha ezt megteszi, könnyebben talál majd olyan egyedülállókat, akik ugyanazokat a dolgokat szeretik csinálni, amit Ön!

Belső vonzalom

Az utolsó szakaszt úgy nevezhetnénk, hogy belső vonzalom, ami alapvetően arról szól, hogy Ön és partnere ugyanazt az értékrendet vallják magukénak és ugyanazokat életcélokat tűzik ki maguk elé.

Ha közösek a törekvések, akkor könnyebb a kommunikáció és egymás megértése, különösen azokban a pillanatokban, ha egy bizonyos témában vitára kerül a sor vagy nem ugyanazon az állásponton vannak.

Ha az online partnerkereső profilján szerepeltet egy megkapó leírást, amely tartalmazza az Ön elképzeléseit az ideális párkapcsolatról, akkor az esélyei megsokszorozódnak, hogy megtalálja az Önnek megfelelő partnert.

Read more
Read less

Ezekkel a profilképekkel több online randid lesz

A profilképek kulcsfontosságúak az online párkeresőkkel történő flörtölésben. Vannak képek, amelyek több lájkot kapnak a többinél az egyes közösségi hálózatokon, mint például a Facebook vagy az Instagram. Ugyanez a helyzet a komoly társkereső oldalak esetében is. A Meetic társkereső oldal szerint ezek a képek a legjobbak randioldal profilképként: Nyári szabadidős[...]

Útmutató a karácsony túléléséhez szerelmespároknak

Nyakunkon a karácsony! A legtöbb felnőtt számára, különösen azok számára, akik komoly párkapcsolatban élnek, a karácsony családdal történő eltöltése komoly kihívást jelent. Az alábbi útmutatóban tippeket találhatsz ahhoz, hogyan lehet túlélni a karácsonyi vigadalmakat szerelmespárként és a rokonok társaságában. Felkészülni a karácsonyi katasztrófa elhárítására! A karácsony túlélésének 4 módja szerelmespárként[...]

Online társkeresés: Mit ne írjunk soha az üzenetváltások során

Az őszinteség az egyik fontos emberi tulajdonság, amelyet a párkeresők kifejezetten keresnek a másikban, amikor egy komoly társkereső oldalra regisztrálnak. Ha valaki nyíltan és önmagát adva kommunikál, növeli az esélyeit az online társkeresés folyamán, viszont amellett, hogy időt lehet nyerni azzal, ha valaki pontosan meg tudja fogalmazni, mit keres a[...]

Ez az oldal sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. Tudjon meg többet arról, hogy hogyan használjuk a sütiket és hogyan tudja megváltoztatni a beállításait.